965 05 401 | Kirkegata 15, 0153 OSLO
911 43 778 | Lagunen Storsenter 4 etg, 5239 Rådal

Skal du ha antrekk til et bryllup?

Skrevet av Roald Olsbø den 11 september, 2018

blog image

Hvorfor skal du velge en spesialist fremfor en generalist når det kommer til brudgoms- og forloverantrekk?

Det burde si seg selv egentlig. Det er et titalls (om ikke hundretalls) både skrevne og uskrevne regler, tradisjoner og kutymer som skal følges. Da tenger du noen med en stødig hånd til å hjelpe deg å navigere deg frem til det perfekte antrekket.

Første bud: Menn frir, mens damene velger.

Det gjelder ikke minst for denne spesielle anledningen i de fleste sine liv. Bryllupet overgår alt annet hva gjelder forberedelse, forventning og forbruk.

Selve utvelgelsen av antrekk, farger og tilbehør er et innfløkt og tidkrevende samspill mellom begge partene i et parforhold. For mange menn er det en prøvelse og en lidelse å gjennomgå lange og utmattende prøvinger av plagg og antrekk de i utgangspunktet hater og bryr seg lite om, men selve prosessen er et viktig psykologisk spill hvor din tålmodighet, utholdenhet og lojalitet blir satt på prøve.

Vi kjenner til dette fenomenet og prøver å gjøre prosessen så rask, komfortabel og smertefri som overhode mulig for deg. Takler du og holder du ut med dette, vokser din stjerne og kjærlighet hos den motsatte part proporsjonalt og sjansene for et langt og lykkelig samliv øker.

Med 20 års trening i å tilfredsstille selv de mest kresne bruders ønsker, føler vi at vi kan kalle oss eksperter, og vi strekker oss veldig langt for at du skal fremstå og ta deg ut fra din absolutt beste og mest unike side denne dagen. Det behøver heller ikke koste skjorta, som mange dessverre feilaktig tror.

Vi er like opptatt av miljøet og overforbruk som du er. Derfor har vi innført låne- og leieordninger for hele og deler av antrekk som sannsynligvis aldri kommer til å bli brukt igjen. Vi anbefaler kun kjøp på plagg du med sikkerhet kommer til å bruke minst tre eller flere ganger senere i livet.

Derfor blir det også totalt rimeligst og best resultat når du velger å sette sammen et eller flere komplette antrekk hos oss.

Velkommen til en unik og annerledes opplevelse i trygge faglige hender hos oss i House of Singles.

av Roald Olsbø Daglig leder ved HoS Bergen