965 05 401 | Kirkegata 15, 0153 OSLO
911 43 778 | Lagunen Storsenter 4 etg, 5239 Rådal

Bryllup og brudgomsantrekk

Se våre antrekk for brudgommer!

Snowman

Smoking

Smoking image

Smoking

Vi har en smoking for alle, kommer du innom hjelper vi deg med å finne den smoking du vil ha. Ved hjelp av våre dyktge skreddeere tilpasser vi smokingen slik at den. Tekst om smoking her

SJAKETT

SJAKETT image

SJAKETT

Vi var en av de første innovatørene innenfor sammensatt sjakett som bryllups-antrekk, men selger også ordinære sjaketter. Våre spesialister kan guide deg i sjakettens verden, og presentere innovative og unike løsninger! Våre skreddere kan gjøre tilpasningene som får sjaketten komplett!

KJOLE OG HVITT

KJOLE OG HVITT image

KJOLE OG HVITT

Hos House of singles tilbyr vi en komplett kjole og hvitt-pakke. Vi har også en pakke for medlemmer av losjen, og deres utstyrsliste ser noe annerledes ut. Våre ansatte er drillet i tilbehørslisten, så du kan bestandig være trygg på at du er korrekt antrukket til din anledning etter et besøk hos oss.

Spesial antrekk brudgom

Spesial antrekk brudgom image

Spesial antrekk brudgom

Ønskene fra brudepar er like ulike som alle parene vi har innom i løpet av en sesong, men som Norges eneste ekspert på brudgomsantrekk løser vi så å si alt. Det er gjerne alltid bruden som har alle ønskene og som har en plan for hvordan den store dagen skal være. Ta derfor med henne i planleggingen og på besøk også i butikken. Våre inhouse skreddere tilpasser alle antrekkene for deg så de sitter helt perfekt på den store dagen. Book tid eller drop inn i våre butikker.

card image

Brudgomsantrekk

Norges ekspert på brudgomsantrekk

Våre brudgomsantrekk
card image

Besøk oss

Se informasjon om våre butikker

Om oss
card image

Våre skredderpriser

Vi har priser for egne og eksterne varer

Se prisene